De Kei van Amersfoort

kei van amersfoort foto
Date April 29, 2016
Time 8 p.m.
Location Café Miles
Address Hof 25-26, 3811 CK Amersfoort
De Kei van Amersfoort gaat weer van start! Dé bandwedstrijd van Amersfoort waarin lokale bands de strijd aan gaan met elkaar om de felbegeerde titel 'Kei van Amersfoort' te veroveren. De wedstrijd bestaat uit drie voorrondes en één finale in FLUOR. Bands kunnen zich vanaf nu aanmelden!

De bands die tijdens de tweede voorronde van de Kei van Amersfoort in Miles spelen zijn: 

Nowhere Near
De Utrechtse indie band Nowhere Near maakt luisterrijke songs die vernieuwend en gelaagd zijn, maar toch meteen vertrouwd klinken. Zoals het een indie band pur sang betaamt, is hun debuut EP ‘Flood the Spectrum’ geheel in eigen beheer opgenomen en geproduceerd. 

Red Beard Funk Circus
Blues, Pop, Rock, Punk en altijd Funky. Dat is wat je kunt verwachten van Red Beard Funk Circus. De groep van 6 vrienden speelt nu eigen werk, bracht onlangs hun eerste EP ‘Red Beard Funk Circus’ uit en zijn bezig met een eerste album. Bassist Gerjan Nijman, toetsenist Niels Verwegen, drummer Wietse Boersma, gitarist Joe Venegas en blazers Rick Slagers en Isaac McCluskey garanderen een avond energie en plezier.

All-In
All-In is een rock/pop band met een scala aan geweldige rockcovers en een aantal eigen nummers. Gewapend met meerstemmige harmonieën, aanstekelijke melodieën en swingende ritmes, staat All-In garant om iedere zaal in beweging te krijgen. Maar ook met sfeervolle ballads maakt All-in de naam waar.

Matter of Seconds
Matter of Seconds is een uit Utrecht afkomstige 4-koppige indie-rockband. De dames van de ritmesectie zorgen voor een pittige groove waarop je niet stil kan blijven staan. Samen met de galaxy-sound van de keys en ‘recht-toe-recht-aan’ gitaarriffs zorgt dit voor een mix die je niet snel vergeet. 

De inschrijvingen voor de Kei van Amersfoort 2016 zijn inmiddels gesloten.